4/1 - 12.11

Hello!

Jag var bara tvungen att lägga upp bilder från Grekland i sommras!

Jag saknar värmen såååååå mycket. Det var ca 30 grader i skuggan varje dag och ca 28 grader i vattnet! Jag vill tillbaka...

(tydligen så gick det inte att lägga upp bilderna pga fel bildtyp, men jag ska fixa det. Så fler bilder kommer senare lovar jag. Just nu får ni nöja er med denna^^)


Mina bruna ben på sarakinikos på milos.
"Berget" under var väldigt mjukt som man kan se pga alla gropar och så. Av detta gjorde man vanliga vita kritor. Om ni vill veta vad sarakinikos är så kanske ni har sett reklamen som går på TV om Grekland? Vid ett tillfälle så hoppar de från en jättehög klippa. Det är sarakinios! Sååå underbart.

Här är ett filmklippsom visar det:



Denna badplats var den bästa av de ställen vi var på! (och vi var på ganska många pga att vi luffade i 3 veckor ;) )
Här fanns det varmaste vattnet i hela Grekland enligt oss och om ni ser på filmen så går det som en smal ränna in med vatten mellan klipporna? Där var det ca 6 meter djupt och hundratals olika fiskar att titta på! Så man får både den fridfulla solningen men även hoppandet från klippor upp till 12 m (som min lillebror hoppade från, jag vågade inte riktigt så högt.) och även den underbara snorklingen.

Att åka och båtluffa i Grekland i 3 veckor var den bästa resa jag någonsin gjort (och jag har rest ganska mycket). Jag längtar redan tills nästa gång jag åker tillbaka dit! Detta är ett måste i livet och jag tror INGET någonsin kommer kunna slå det. Inte ens Thailand som jag ska till den 16:e februari!

Kommentarer
Postat av: Diana

Hej, allt bra?

Var gärna med i min "dagens blogg"-tävling. Puss

2010-01-04 @ 12:52:58
URL: http://dianam.blogg.se/
Postat av: julia

hej, allt bra med dig? :)



jag är finalist på http://fatfab.blogg.se/ veckans blogg tävling, så det vore superschysst ifall du kunde rösta på mig (nr 9 är jag) :)

2010-01-04 @ 13:29:11
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Sebbe

sv: bara bra =)

kramar!

2010-01-04 @ 14:19:21
URL: http://lookstylish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress eller msn? (publiceras ej)

Har du blogg?

Vad har du på ♥?

Trackback
RSS 2.0