7/12 - 18.18

Hello!
Ledsen för dålig uppdatering idag. Men jag har haft fullt upp med skolan!

Hur som helst har min dag varit lång, seg och jag somnade nästan på varje lektion. Tack vare lilla Adam som höll mig vaken till 02.00 inatt. Jag är sååå trött! Jag får lägga mig tidigt ikväll. Vi får se hur det går hih.

Just nu lyssnar jag på denna underbara låt (hihi det fanns bara en, men då med spansk text xD):



Min kändiscruch är nog Nick Jonas i Jonas Brothers hihi. Vilken är din?


6/12 - 22.29

Hello!

Nu så ska jag nog gå och lägga mig i min mysiga säng och sova!

Puss och godnatt på er!

6/12 - 19.08

Hello!

Jag idag:

Jag äälskar min lilla tommteluva!

En perfekt dag + mina mentos som jag nu håller i min hand.
Dessa äter jag idag:


Men min favorit är:


Vilken är din favorit utav alla olika sorter?

6/12 - 17.53

Hello!

Idag har jag bara packat, burit och packat upp. Låter det kul? Nej! Men faktiskt tyckte jag det var det :)

Snart är det jul. Det är den mysigaste tiden på året. Men själv föredrar jag hellre sommaren. Det förvånar mig inte om jag någon gång flyttar till Thailand, Grekland eller kanske Miami. Plus att jag äälskar att sola. Men jag är inget stort fan av att sola solarium. Det kan hända att jag gör det någon gång ibland för att få lite färg, men inte ofta. Man kan ju få cancer, och det undviker jag gärna hih.

Idag så har jag mest lyssnat på Ave Maria med Beyoncé. Den är så härlig att bara sitta och slappna av till eller kanske plugga till? Jag vet inte, men den är så fin. Lyssna på den och njut:



Nu ska jag gå och titta på Fear Factor USA!


6/12 - 11.00


6/12 - 09.37

NY DSIGN!

Vad tycker ni?

Tack så jättemycket http://designbyjennie.blogg.se/index.html . Det är hon som fixat denna design åt mig! Jag vet inte riktigt om den är klar pga småsaker, men vi får se.

5/12 - 22.39

Hello!
Som ni ser så är inte jag så bra på att göra designer... Men jag lovar att snart innom kort kommer en ny mer personlig design!

All kärlek /Cajsa

5/12 - 22.35

Hello!

Jag satt vid min dator och då kom min bror Gurra fram till mig:

Gurra: Vet du varför man inte ska äta grönsaker?
Jag: Nej, vadå?
Gurra: Jo, av grönsaker får man vitaminer, av vitaminer blir man stark, om man är stark får man makt, av makt får man tjejer/killar, av tjejer/killar får man AIDS, av AIDS så dör man. Så för i helvete ät inte grönsaker!
Jag: HAHAHA!

Dålig humor?
-JA! hihihi

5/12 - 13.33

Hello!

Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen hihi. Min säng är så extremt skön att jag skulle kunna ligga här hela dagen. Men nu är det ju så att man kanske inte ska göra det. Strax så ska vi åka till lägenheten. Jag vill inte dit just nu pga alla målare och allt, men jag vill flytta dit. Den 28:e december flyttar vi!

Medans jag nu legat i sängen och ätit frukost så hittade jag en tjej på YouTube som verkar helskön, titta här :





Nu ska jag gå och fixa mig!
All kärlek/ Cajsa


5/12 - 11.46

Hello!

Jag hoppas alla har sovigt lika gott som jag. Idag så ska vi nog åka till nya lägenheten och fixa med lite grejer, bl.a. sätta upp hyllor och lampor kanske? Sen ska jag vid 15.30 åka iväg på ett luciatåg. Jag går i musikklass så det börjar redan nu hih. Jag tycker det inte är så kul, men jag tänkte nu att man ska tänka positivt. Det är sista gången jag någonsin går ett luciatåg, fast såklart så är det några fler senare i nästa vecka och veckan efter.

Men just nu så ligger jag bara i sängen och njuter av helgen. Jag vakande vid ca 06.30 och fick den hemskaste känslan i kroppen som man får varje morgon i skolveckan - man måste gå upp. Men sedan kom jag på att det ar lördag, så jag kunde bara lägga mig ner igen och somna om! Jag älskar helgen.

Vad tycker ni?nÄlskar ni helgen eller skolveckan?

Just nu så ligger jag och tittar på klipp från i somras när jag var på Gransnäs Ungdomsgård på konfirmationsläger. Hih detta klipp var när de hade lurat oss att vi skulle bli fotade till en tidning, riktigt kul att titta på i efterhand, men inte då hah:




Vi hörs senare
All kärlek/ Cajsa

4/12 - 22.30

Hello!♥

Jag sitter här och tänker på att det är jul om 20 dagar. Shit vad fort tiden sprungit iväg. Jag längtar till jul nu, till lov och allt. Jag ska även flytta under julen så det ser jag extra mycket fram emot!

Idag så hade vi vårt sista prov år 2009! Det kändes såå s
könt att gå där ifrån salen med den känslan i kroppen. Det har varit en tuff termin med mycket läxor. Men det är ju bara 1 termin kvar nu i 9:an!
Jag längtar så mycket till gymnasiet, få börja om på nytt hih.

Ett tag nu har jag och min bästa vän Izza kna
rkat denna låt. Något värt att lyssna på ;):



Nu så ska jag gå och se vem som åker ut ur idol och mysa i soffan!


Jag (ljushårig) och Izza♥
All kärlek♥/ Cajsa


4/12

Hello!
Jag är en tjej på 15 år som älskar mode, dansa, sjunga och spela teater. Hoppas du kommer gilla min blogg!

Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0